Kick-off på slott i Skottland

Drömmer ni om att addera en touch av anrik charm till er nästa företagsresa? Då har ni hittat rätt!  

Upplev den mystiska skönheten i Skottlands vackra landskap och ta del av en minnesvärd upplevelse som kommer att inspirera och stärka ert team. Bo och konferera ute på skotska landsbygden, omgiven av dramatiska berg och mystiska dimmor, i något av Skottlands många anrika slott.  

Tänker er ett välkomstmingel där gästerna möts av en strålande vy över slottets grönskande trädgårdar med säckpipeblåsare som välkomnar gästerna med kraftfulla toner från sina traditionella instrument. Ljudet av säckpipor fyller luften och skapar en atmosfär som är lika majestätisk som slottet självt. 

En galamiddag i slottets bal rum med elegant dukade bord där skotska delikatesser som haggis och skotsk lax står uppdukat och erbjuder en smak av Skottlands rika kulturarv.  

Upplev sedan spänningen och glädjen i de traditionsrika Highland Games, där ditt team kommer att utmana varandra i grenar där deras styrka, uthållighet och skicklighet sätts på prov.  

”Vi har precis genomfört ett lyckat event i Skottland för en grupp på strax över 100 personer. Skottland är sedan länge en av mina favoritdestinationer för grupper! Fantastisk natur, grönska året runt, böljande kullar, fluffiga kor, fantastisk service och mat! ” – Eszter Lazar, ansvarig BSC Travel.

Förslag på upplägg: 

Dag 1 

Ankomst, ni möts av säckpipeblåsare 
Lunch
Dragkamp
Highland Games 
Incheckning
Välkomstmingel
Välkomstmiddag 

Dag 2 

Frukost
Konferens
Lunchbuffé
Konferensen fortsätter
Fri tid med tillgång till SPA och hotellfaciliteter
Galamiddag i bal rummet med prisutdelning. 
Fest med DJ  

Dag 3 

Frukost
Konferens
Inspirationstalare 
Workshop
Lunch
Avresa 

Varför välja Skottland för er nästa konferensresa?

1. Historisk Prakt: Träd in i en värld av historisk storslagenhet. Med anor som sträcker sig hundratals år tillbaka i tiden, kommer era gäster att fascineras av imponerande arkitektur och rika kulturarv. 

2. Bortom Affärsdiskussionerna: Förutom en perfekt miljö för affärsdiskussioner och strategiska möten, finns det också möjlighet till en mängd underhållande aktiviteter för att stärka teamandan och främja samarbete. Från historiska guidade turer och whiskyprovningar till lera-duva-skytte och traditionell skotsk underhållning, det finns något för alla att njuta av. 

3. Fantastisk Natur: Höga berg, böljande kullar, glittrande sjöar, täta skogar och mil efter mil av grönska – Skottlands landskap och natur kommer verkligen att få dig att tappa andan. Ta en tur bland de böljande kullarna och frodiga jordbruksmarkerna i Lowlands, eller kör genom djupa gläntor omgivna av berg i Highlands. 

Varmt välkommen att kontakta oss genom formuläret nedan eller på hello@bsc.se för att boka er nästa konferensresa till Skottland!