Vi är så stolta över vår coola chef!

Som en av de mest rutinerade och tyngsta i branschen kan hon ändå framstå som en doldis i såna här sammanhang… Men nu har hon tackat ja till att medverka i juryarbetet för Eventeffekts utmärkelse “Årets Eventchef”!

“Våra kunder – det viktigaste för projektets resultat”!

I intervjun berättar hon att hon är “en idrottsintresserad och fotbollsspelande stockholmstjej som genuint älskar möten mellan människor. Jag skrattar högt åt Monty Python, stormtrivs när det är mingeldags och laddar gärna batterierna i skogen.” Hon fortsätter senare i artikeln och berättar om sin utbildning inom IT, hur hon halkade in i eventbranschen på ett bananskal och varför BSC sticker ut som bolag. På frågan varför hon brinner för juryuppdraget svarar hon: “Äntligen kommer det ett pris med fokus på det viktigaste – våra kunder! Jag har under alla dessa år mött så många beställare av eventprojekt där just den personens insats är den viktigaste ingrediensen för det superlyckade projektets resultat.”

Kerstin lyfter också fram ett lyckat kundevent: “vi hjälpte Advania med att uppmärksamma deras 5-årsjubileum av företagets namnbyte – ingen skulle missa det! Vi skapade en tårtparad (!) som bussades runt till en massa viktiga partners och kunder i Stockholm med omnejd. Tårtparaden bestod av en blåsorkester med fanbärare iförda morphsuits med Advania-tryck. Längst fram spatserade en tårtbärare som högtidligt överlämnade den jättestora profilerade tårtan i samklang med en hel orkester.

Om priset Årets Eventchef

Priset Årets Eventchef har målsättningen att “lyfta fram individer på köparsidan som agerar framgångsrikt och professionellt utifrån ett antal ledord som fastställs av utmärkelsens jury“. På Eventeffect.se kan man öppet nominera kandidater och härifrån kommer sedan en vinnare inom varje kategori koras av en jury bestående av ett tiotal personer branschproffs, däribland vår Kerstin!

De tre vinnarna som kommer presenteras under november tävlar om titlarna:

  • Årets Eventchef B2B
  • Årets Eventchef B2C
  • Årets Eventchef B2G

Läs mer om Kerstin och Årets Eventchef här: https://eventeffect.se/kerstin-ohman-till-juryn-for-arets-eventchef/

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss för mer information! Skicka ett mail till hello@bsc.se!