SPARKA IGÅNG 2022 MED EN INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Inspireras av innovationsfilosofen och entreprenörskapsinspiratören Donnie SC Lygonis!

Sparka igång 2022 med inspiration och motivation! Under en 15-60 minuters inspirationsföreläsning ger Donnie idéer, motivation och tips om hur man kan se bortom det som känns jobbigt idag. Det bästa av allt – Ni behöver inte ens vänta till konferensen! Koppla upp Donnie på en fikarast, en lunchrast eller en digital AW så hjälper han till att gjuta nytt mod och energi i gänget!

Donnie pratar om hur man kan bli innovativ på riktigt, hur man byter DNA som bolag. Det handlar om ledarskap, kultur, arbetsmiljö, medarbetarskap samt en stor dos kreativitet, allt levererat med humor och kärlek.

Donnie SC Lygonis har arbetat med idéer och innovation i egna och andras bolag sedan slutet på 90-talet. Till vardags finns han på KTH Innovation i Stockholm där han sedan 2009 har varit delaktig i att skapa och bygga upp vad som idag anses som en av världens bästa innovationskontor.

Till vardags hjälper Donnie studenter och forskare förverkliga sina idéer, vilket gör att han varje dag möter morgondagens teknik och hela tiden ligger i teknikens yttersta framkant inom allt från robotik och AI till livsmedel och digital hälsa. Donnie gör även trendspaningar inom områden som AR/VR, Robotik, AI, Big Data och inte minst hur man kan omvandla alla dessa nya tekniska framsteg till nya framgångsrika affärer.

2016 startade Donnie stiftelsen Entreprenörer Utan Gränser för att hjälpa grundare över hela världen att starta och driva hållbara företag, och de firar också Det Hållbara Entreprenörskapets Dag varje år den 14e december. Detta är ett projekt som även BSC är en samarbetspartner i.

Donnie SC Lygonis har arbetat professionellt som talare sen 2003 och hunnit med en hel del över hela världen, med föreläsningar från Colombia till Shanghai. Han är väldigt aktiv inom TEDx, där han bl a deltog i gruppen som arrangerade det första TEDx i Sverige och har sedan dess själv talat på 5 TEDx event runt om i Europa.

Kort om Donnie SC Lygonis

  • Serieentreprenör med flertalet lyckade bolag under västen
  • Innovationsstrateg och affärsutvecklare på KTH Innovation i Stockholm.
  • Grundare och styrelseordförande i Stiftelsen Entrepreneurs Without Borders som verkar för att starta och växa fler hållbara företag som skapar positiv impact i världen.
  • 5 x TEDx talare
  • 3 x TV serier som jury / expert
  • Postar dagligen om inspiration, innovation och entreprenörskap på LinkedIn och Medium.
  • Livesänder “Innovation Fika” varje onsdag kl 14.30 på LinkedIn och YouTube.

Boka Donnie!

Hör Donnie berätta om hur man kan byta DNA som bolag och bli en innovativ organisation på riktigt. Kontakta oss för att boka in Donnie för en föreläsning som ger inspiration och motivation! Inte minst hjälper han er personal till mer kreativitet och ert företag att lyckas bättre med ert innovationsarbete!

Kontakta oss för att boka Donnie och för fler förslag på föreläsningar för företagsgruppen genom att maila till hello@bsc.se – eller fyll i formuläret.

BSC Business Service Club – Er hjälp när idéerna sinat. Kontakta oss!

Vi finns här för er med svar på nyfikna frågor, prisestimat och planering.
Varmt välkommen att kontakta oss genom formuläret nedan, via telefon 08-702 00 70 eller maila hello@bsc.se!