Se till att finnas med på den direktsända galan där bland annat Svenska Idrottsakademins priser och Jerringpriset delas ut. Idrottsgalan är en oförglömlig kväll för de drygt 7 000 personer som tillsammans med Sveriges idrottselit upplever evenemanget på plats. Ge dina kunder, leverantörer, anställda eller vänner ett minne för livet.

VIP-PAKET
Upplev Idrottsgalan bland stjärnorna. VIP-biljetten kostar 3 695 kr ex moms och i den ingår:
Galamiddag på parkett bland idrottsstjärnorna, välkomstdrink, trerättersmiddag med vin, kaffe och avec. Exklusiv programbok, garderob och eftermingel. I paketet ingår även drinkbiljett och entré till efterfesten.

PARTNERPAKET
Bli partner till Idrottsgalan. Kontakta BSC för mer information om partnerpaketet på telefon 08-702 00 70 eller mail bokningen@bsc.se
• 24 VIP-paket med särskilt bra placering, välkomstdrink, trerättersmiddag med vin, kaffe och avec. Exklusiv programbok, garderob och eftermingel samt entré och drinkbiljett till efterfesten.
• Separat lokal för välkomstdrink och VIP-entré enligt ert program och era önskemål.
• Helsidesannons i programboken
• Exponering av er logotyp på storbildsskärmarna med övriga sponsorer och partners.
• Gåva att skicka till samtliga gäster i sällskapet.
Ett begränsat antal bord är reserverade för de företag som önskar bli partners till Idrottsgalan.

BOKNING OCH KONTAKT
Varmt välkommen att kontakta oss på BSC för mer information om Idrottsgalan och de möjligheter som finns för ditt företag. Du når oss på telefon 08-702 00 70 eller mail bokningen@bsc.se