Kraftfulla eventbilar på isbanor i Åre.

I Åre kan du njuta av branta och fantastiskt pistade slalombackar. Du kan även njuta av lika fina preparerade platta slalombanor – för körning med bil på is! Spana in den korta filmen längre ned som beskriver upplägget!

BSC rekommenderar varmt (fast det är kallt i Åre så års) Ice Driving som aktivitet för ditt företag. Det fina är – förutom att det är kul och ger en wow-upplevelse – att det också bidrar till ökad säkerhet då utbildningsdelar ingår, med körsäkerheten i fokus. Det är omtanke om medarbetarna – på riktigt!

Ice Driving företagsgrupper
Du kan boka i 2, 4 eller 6 timmar, och allt sker under ledning av professionella körinstruktörer som kommer att förmedla körtips som gör dig till en snabbare och säkrare förare under eventet. Du får bland annat lära dig hur man styr med gasen(!), och hur du utnyttjar ”lastväxeleffekten” för att få ännu bättre grepp i det hala underlaget.

Bilarna
De kraftfulla 4-hjulsdrivna eventbilarna är anpassade för att klara riktigt tuff Ice Driving och är bland annat utrustade med specialdubbdäck. Dessa fäster gott i isunderlaget och ger dig möjlighet att kontrollera acceleration, broms och styrmanövrar på ett säkert (och fantastiskt roligt) sätt.

Fler upplägg
– Ladies and Gentlemen. För grupper med blandat män/kvinnor kan gruppen först delas in i damernas och herrarnas och introduktion och instruktioner görs i resp. grupp, för att senare förenas i gemensamma aktiviteter där bl a tidtagning ingår.
– Exklusiva bilval Möjlighet finns till specifika bilmärken.
– VIP Exklusiva körinstruktioner från kända motorsportprofiler, ta kontakt med oss för mer information.
– Skotertur med en tvist Byt bilarna mot skotrar men med samma intresse för motorer och köregenskaper.

Någon i gruppen som inte vill köra?
I närhet till isbanorna finns värme och fikaplatser för upp till 60 personer. (Går även att boka exklusivt för vildmarkslunch eller middag.)
Vi har även förslag på alternativa aktiviteter för de som inte vill köra.

Isbaneområdet är öppet från mitten av januari till slutet av mars. Vad väntar du på? Nu kör vi…