BSC – en raket bland de växande eventbolagen!

Det kokade sannerligen på Eventmarknaden under 2019, inte minst hos BSC!

När Eventeffect gick igenom boksluten för de 100 största eventbyråerna i Sverige fanns det 6 raketer med omsättning över 20 miljoner kronor och med en tillväxt på minst 10% jämfört med 2018 som utmärkte sig – och däribland hittar vi *trumvirvel* det växande eventbolaget BSC!

“Under 2018 omsatte bolaget 2018 27 miljoner kronor, omsättningen för 2019 nådde 31 miljoner kronor. Detta är en förändring på 13% ökning mellan åren.”

(Vi vill lite lagom ödmjukt tillägga att BSC Travel, vår egen eventresebyrå, inte är medräknad i de siffrorna eller i den artikeln utan ligger separat!)

BSC i topp bland de växande eventbolagen!

2020 startade starkt – sen kom mars och någon tryckte på den stora paus-knappen…. Sedan mötesbegränsningarna infördes har vi drabbats hårt. Men vi, liksom övriga aktörer i eventbranschen, har en viktig funktion att fylla – och det tänker vi fortsätta med! 

Många kunder har valt att flytta sina event framåt i tid. Vi fortsätter hålla vår goda kontakt och har en öppen dialog både med kunder, anläggningar, lokaler och leverantörer. Säkerheten och tryggheten kommer alltid komma först. Det är dock en vanlig missuppfattning att “möten och konferenser över 50 personer inte är tillåtna”. Det stämmer inte. Slutna möten och konferenser som arrangeras av företag eller organisationer räknas inte som allmänna sammankomster och omfattas därför inte. Men det spelar ingen roll när många inte VILL träffas. Möjligheten att tryggt få välja själv blir viktigare än någonsin och därför tror vi att framtiden blir hybrid där vissa personer medverkar på plats och andra deltar via länk, oavsett typ av möte. Att låta sina gäster välja själva blir en konkurrensfördel och här blir den nya tekniken vår bästa vän. Huvudsaken är att folk knyts samman, att man ställer om istället för att ställa in. Vi har mängder med lösningar för att arrangera event så att människor kan mötas under alla typer av omständigheter!

Läs mer om våra digitala events här!

Kerstin Öhman, VD på BSC Business Service Club AB

Oavsett hur tiderna ser ut så går framgången ut på just det vår (något kortfattade) VD Kerstin Öhman förklarar 2019:s rekordår med:

”Anledningar till den fina försäljningen är:

1. Grymma kunder.

2. Fantastiska medarbetare.

3. Våra eventförslag tilltalar kunderna. Häpp! :)”

Svårare än så behöver ekvationen inte vara!

 

Vi är grymt stolta för att så många framgångsrika företag valt oss som partner inom event, möten, kundaktiviteter och eventresor! Tack för att ni finns och tillsammans når vi dessa rakethöjder! Nu ser vi fram emot fortsatta äventyr ihop resterande av 2020 och 2021.

Oavsett vilka lösningar vi behöver hitta och hur de ser ut, så kommer vi se till att ni kan ses och uppleva roliga, viktiga och minnesvärda stunder.
Tillsammans.