Höst kickoff mitt i den färgglada naturen

När sommaren börjar gå mot sitt slut och hösten börjar smyg sig på, är det ett perfekt läge att samla ihop kollegorna för en kickoff i naturens anda. Föreställ dig en plats där naturens färger exploderar i en symfoni av rött, orange och guld. Där den friska höstluften väcker dina sinnen och inspirerar till kreativitet och samarbete. Att lämna stadens brus bakom sig och fördjupa sig i naturens ro är det perfekta receptet för en lyckad konferens. Vi hjälper er att hitta den perfekta anläggningen beläget bland vackra skogar och glittrande sjöar. Nedan hittar ni några av våra favoriter.

Inspireras och Förnyas i Hälsinglands trollbindande natur

Packa väskan och bege er till Hälsingland och bo med den trollbindade naturen som närmaste granne. Teambuilding vid en lägereld, vandringar genom färgsprakande skogar eller kanske en lugn kanottur på älven. Dessa aktiviteter inte bara förenar ditt team utan ger också möjlighet att reflektera och hitta nya perspektiv. När solen börjar gå ner kan ni värma er i den vackert belagda bastun precis intill älven och njuta av solnedgången till ljudet av den sprakande elden inne i bastun.

Oas av Inspiration och kreativitet

Under hösten förvandlas fjällen till en levande målning av gyllene gula, eldiga röda och djupa orange nyanser. Denna spektakulära natur är den perfekta bakgrunden för att stärka teamets kreativitet och sammanhållning. En plats där arbetsdagar fylls med klarhet och inspiration, och kvällar med rogivande stillhet under en stjärnklar himmel. Bo bekvämt och ladda kroppen och sinnet med goda smaker, ögonbedövande vackra vyer och upplevelser ni sent ska glömma.

Höstidyll i Dalarna

Njut av höstens färger i Dalarnas vackra landskap som bjuder på ikoniska röda timmerhus, gärdesgårdar, vackra ängsmarker och med en hisnande utsikt över Siljan. Utmana kollegorna i spännande aktiviteter såsom forsränning och höghöjdsbanor. Eller varför inte gå ut och njuta av den färgglada naturen i en mindfulness walk.

Citynära konferens

För er som föredrar att stanna nära stadens puls och dynamik, erbjuder vi självklart även citynära konferenslösningar. Konferera i någon av Sveriges pulserande storstäder Stockholm, Malmö eller Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med upplägg där ni hinner med både att mötas, känna på stadens puls och njuta av en härlig middag. Varför inte ett citynära slott där ni är på ett och samma ställe för både möte, aktivitet och middag.

 

Varmt välkommen att kontakta oss genom formuläret nedan eller på hello@bsc.se för att boka höstens konferens!