ÄNTLIGEN är det dags att börja planera för höstkickoffen!

Efter en senvinter som kantats av Coronapanik och vad vi inte ska/får/bör göra så kan vi börja tänka på vad vi BEHÖVER och ska göra framöver! Vi siktar på inspiration och vi-känslor, arbetsglädje, motivation och framtidsplaner! Vi lägger tid att reflektera över våren och sommaren samt fokuserar på spännande framtidsprojekt.

Vi vågar se framåt och ha tillförsikt för vår affärsverksamhet, våra kunder och anställda.

Aktiviteter och roliga program, gärna med mental träning och teambuilding som tema är uppskattade program och passar perfekt i tiden! Vin- eller matprovning är alltid välkomna, men matlagningsaktiviteter och virtuella resor brukar också göra succé! Eller varför inte en måla tillsammans för att sedan ha en avslappnad vernissage i samband med middagen? Här kan alla miljöer ses som lämpliga – vi gör inramningen och skräddarsyr allt med rekvisita för att upplevelsen och upplägget ska passa er och era förutsättningar, oavsett om ni vill hålla till på ert kontor eller om ni vill att vi ordnar den perfekta lokalen! När det handlar om att skapa gemenskap och minnen kan det ske utan fartfyllda adrenalinkickar eller miljöombyten!

Passa på att använda naturen som mötesrum! Vi har mängder med förslag på aktiviteter och måltider som passar perfekt utomhus med prunkande höstfärger som energigivande kuliss! Det måste inte vara i fjällen (även om ett sådant miljöombyte kan vara ett väldigt trevligt alternativ), utan nya sidor av Stockholm kan också överraska! Kanske med en yoga- eller meditationsfrukost, ett äventyrstema, en kräftskiva, matlagning i naturen eller rockfestivalupplägg på schemat?!

Vi hjälper er med både inbjudningshantering, underhållning, aktiviteter, lokaler, dokumentation av eventet, transporter, presenter och att hålla den röda tråden. Goda skratt, ett stärkt team och en framtida god företagsamhet är något ni kommer lösa själva!

(Photo by Jaime Lopes on Unsplash)