Nu blickar vi framÄt mot en hÀrlig höst!

Den hĂ€r vĂ„ren blev kanske inte riktigt som vi tĂ€nkt oss men ÄNTLIGEN Ă€r det dags att planera för hösten! Med fulltankad energi ser vi mĂ„lmedvetet fram mot nya utmaningar, glĂ€ds Ă„t att fĂ„ Ă„terse vĂ„ra kollegor, njuter av att fĂ„ gnĂ€lla pĂ„ utdragna möten och försvunna matlĂ„dor och att fĂ„ brainstorma fram nya idĂ©er i fikarummet! Framförallt ser vi fram emot HÖSTFESTEN! Behovet av att fĂ„ glĂ€djas och inspireras tillsammans har aldrig varit större!

Ge det dÀr efterlÀngtade, instÀllda, sommarminglet en ny fÀrgsprakande skepnad i augusti eller september istÀllet. Vi har fÀrdiga koncept och teman och kan skrÀddarsy festen och/eller konferensen helt efter era önskemÄl!

Just nu Àr det generösa avbokningsvillkor sÄ att man tryggt kan boka, redan idag. Det Àr dags att fÄ nÄgot trevligt i kalendern som alla kan se fram emot!

Höstfest i parken

LĂ„t trĂ€dens skiftande höstfĂ€rger rama in er fest i en av Stockholms vackraste naturskatter – varför inte Hagaparken eller DjurgĂ„rden – för ett riktigt Garden Party?
God mat och dryck stÄr uppdukat i grönskan, hÀrlig underhÄllning höjer stÀmningen och ett fotobÄs förevigar nya minnen. Vad mer kan man önska sig efter en vÄr pÄ distans?
Bubbel smakar lika gott Äret om, men vi kan garantera att det smakar som bÀst i trevligt sÀllskap!

Oktoberfest

Vad passar bĂ€ttre Ă€n en temafest nĂ€r man vill – och fĂ„r – kĂ€nna sig som en enad grupp igen?
Bjud in till en av höstens stora hÀndelser med allt som hör till. LÄngbord, ölkannor, tyrolerhattar och storband!
Och varför inte brygga er egen företagsöl inför festen?

Afterski-fest

Som plÄster pÄ sÄren för alla timmar som gick förlorade pÄ fjÀllens afterski kan ni nu anordna er egen!
Skidglasögon, liveband, JÀger, all tÀnkbar dekor och riktigt bra stÀmning. Bjud in till höstens första AW med fullt ös eller kombinera med en trivsam middag.
Afterski fungerar bĂ„de inomhus med en hĂ€rlig buffĂ© av fingerfood och utomhus med en skĂ„l gulasch i handen – eller varför inte ha en egen korvkiosk?
Full fart framÄt, blicka inte bakÄt (gÀller vÀl i alla skidsammanhang?)!

Friluftstema

Efter en instĂ€ngd vĂ„r lĂ€ngtar vi efter rörelse, frisk luft och sĂ€llskap! Det var liksom inte lika roligt med ”E-sport” framför dataskĂ€rmen nĂ€r allt kom omkring.
VÀlkomna hösten med en hÀrlig utomhusfest som bjuder in till aktivitet och mÄnga skratt.
En teambuildande femkamp för tÀvlingslystna? Isskulptering för kreativa? RIB-aktivitet med friska havsflÀktar för de Àventyrslystna? FÄngarna pÄ fortet för de kluriga? Möjligheterna Àr oÀndliga!
Vi hjÀlper er att sy ihop sÀcken med en trevlig middag inne i vÀrmen som avslut!

Webinariefest

Nej. Vet ni vad. I höst försöker vi trÀffas pÄ riktigt istÀllet!

Intresserad? Kontakta oss! 

Varmt vÀlkommen att kontakta oss för bokning och mer info! Skicka ett mail till bookings@bsc.se sÄ hörs vi snart!