Nu blickar vi framåt mot en härlig höst!

Den här våren blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss men ÄNTLIGEN är det dags att planera för hösten! Med fulltankad energi ser vi målmedvetet fram mot nya utmaningar, gläds åt att få återse våra kollegor, njuter av att få gnälla på utdragna möten och försvunna matlådor och att få brainstorma fram nya idéer i fikarummet! Framförallt ser vi fram emot HÖSTFESTEN! Behovet av att få glädjas och inspireras tillsammans har aldrig varit större!

Ge det där efterlängtade, inställda, sommarminglet en ny färgsprakande skepnad i augusti eller september istället. Vi har färdiga koncept och teman och kan skräddarsy festen och/eller konferensen helt efter era önskemål!

Just nu är det generösa avbokningsvillkor så att man tryggt kan boka, redan idag. Det är dags att få något trevligt i kalendern som alla kan se fram emot!

Höstfest i parken

Låt trädens skiftande höstfärger rama in er fest i en av Stockholms vackraste naturskatter – varför inte Hagaparken eller Djurgården – för ett riktigt Garden Party?
God mat och dryck står uppdukat i grönskan, härlig underhållning höjer stämningen och ett fotobås förevigar nya minnen. Vad mer kan man önska sig efter en vår på distans?
Bubbel smakar lika gott året om, men vi kan garantera att det smakar som bäst i trevligt sällskap!

Oktoberfest

Vad passar bättre än en temafest när man vill – och får – känna sig som en enad grupp igen?
Bjud in till en av höstens stora händelser med allt som hör till. Långbord, ölkannor, tyrolerhattar och storband!
Och varför inte brygga er egen företagsöl inför festen?

Afterski-fest

Som plåster på såren för alla timmar som gick förlorade på fjällens afterski kan ni nu anordna er egen!
Skidglasögon, liveband, Jäger, all tänkbar dekor och riktigt bra stämning. Bjud in till höstens första AW med fullt ös eller kombinera med en trivsam middag.
Afterski fungerar både inomhus med en härlig buffé av fingerfood och utomhus med en skål gulasch i handen – eller varför inte ha en egen korvkiosk?
Full fart framåt, blicka inte bakåt (gäller väl i alla skidsammanhang?)!

Friluftstema

Efter en instängd vår längtar vi efter rörelse, frisk luft och sällskap! Det var liksom inte lika roligt med ”E-sport” framför dataskärmen när allt kom omkring.
Välkomna hösten med en härlig utomhusfest som bjuder in till aktivitet och många skratt.
En teambuildande femkamp för tävlingslystna? Isskulptering för kreativa? RIB-aktivitet med friska havsfläktar för de äventyrslystna? Fångarna på fortet för de kluriga? Möjligheterna är oändliga!
Vi hjälper er att sy ihop säcken med en trevlig middag inne i värmen som avslut!

Webinariefest

Nej. Vet ni vad. I höst försöker vi träffas på riktigt istället!

Intresserad? Kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för bokning och mer info! Skicka ett mail till bookings@bsc.se så hörs vi snart!