Hockey-VM och EM-kvalet i fotboll

Vi har upplägg för alla sportfantaster som vill heja fram Sverige i Hockey-VM och EM-kvalet i fotboll. Ni kan gå live på arenan, samla gänget över en middag med storbildsskärm eller ta matchen till ert dekorerade kontor. Perfekt sammansatta upplägg för alla sportfantaster som vill heja fram Sverige i Hockey-VM samt EM-kvalet i fotboll.

Hett just nu! Sverige – Belgien 24 mars på Friends Arena

Nu startar det svenska landslaget jakten på en plats i Fotbolls-EM 2024. Azerbadjan, Beligen, Estland och Österrike står för motståndet i Sveriges kvalgrupp. Först ut är Belgien, ett av världens starkaste landslag med stjärnor som Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku och Eden Hazard. 24 mars möts Sverige och Belgien på Friends Arena och ni kan vara på plats och heja!

Vi kan erbjuda dig hospitalitybiljetter där det ingår en buffémiddag inkl dryck på Quality Hotel Friends innan matchen. En fotbollsprofil är med under middagen och ger oss senaste nytt innan avspark.

Varmt välkommen att boka era biljetter, fyll i formuläret nedan eller maila till hello@bsc.se!

Sportevent, det här erbjuder vi:

När ni vill göra ett sportevent så finns det tre olika upplägg som alla erbjuder en härlig blandning av försnack och match blandat med god mat och dryck. Samtliga förslag går att komplettera med brandade matchtröjor, dekor och försnack med känd fotbollsprofil.

1. Arenan

Känn stämningen med biljetter direkt på arenan. Ta med kollegor, partners eller kunder och känn adrenalitet och hejarglöden på första parkett med match och middag direkt på arenan. * Se upplägget för Sverige-Belgien på Friends Arena 24 mars längre ned! *

2. Hall of Game

Samla gänget över en middag med storbildsskärm. Ert egna rum för kvällen på central restaurang med charkuterier, grillbricka, öl och annat gott för aw eller middag. Rummet dekoreras med Sverige-flaggor och visar matchen på egen skärm.

3. Office Gameday

Ta matchen till er och dekorera hela kontoret i blågult. Bjud in till matchdag på kontoret bland vimplar, ballonger, storbildsskärm samt mättande sliders och läskande drycker. Ett inbjudande alternativ för alla kollegor!

 

 

Kontakta oss för exakta matchdatum, tider samt priser!: