Halloween – klart vi ska fira!

Den 31 oktober är det äntligen dags igen årets kusligaste högtid – Halloween!
I år lär det inte vimla av temafester varken på stan eller i stugorna, men med tanke på att det är höstens enda högtid kan det väl vara värt att fira mörkret lite extra ändå!?

Vi hjälper er med de läskigaste presenterna och det bästa höstmys-rys-et!

Halloween

Ordet Hallowe’en är en skotsk variant av All-Hallows-Eve och kan spåras tillbaka till 1550-talet. Högtiden infaller den 31 oktober och har sitt ursprung på Irland och delvis i Skottland. Via de många irländska emigranterna under 1840-talets nödår landade traditionen i USA. Till oss började traditionen anammas först i början av 90-talet, men vissa påstår att Halloween faktiskt har uppstått i samband med kelternas kontakt med vikingarna!

Med vårt BSC Delivery står vi gärna till tjänst och levererar både läskiga och mysiga presenter inför denna kusliga höstkväll!

Trick or Treat?

Ska era halloweenpaket innehålla Bus eller Godis? Eller både och? Varför inte utlysa en tävling och låta oss skicka ut ett paket som innehåller både Pumpa, sked, kniv och värmeljus till era medarbetare. Alla får göra sin egen läskiga halloweenpumpa och sedan må hemskaste insatsen vinna ett fruktansvärt/hemskt (bra) pris!

Pumpor
Karva egna pumpor och ha en tävling om vem som gjort den läskigaste!

Fler förslag på halloween-boxar:

  • Varm filt, lykta med läskigt motiv, godis
  • Blombukett med halloweentema, choklad
  • Pumpa, godis, läskig mask
  • Hell-o-vin (eller kanske hello-vin?): djävulsmask och rödvinflaska
  • Godishink i form av en pumpa + skräckmask
  • Olika pumpor + receptbok
  • Skräckpocket + värmeljus + filt
  • Filmcheck/biobiljett (nyttjas för en skräckis, förstås) + godis + popcorn
  • Halloweenballonger, bordsdekor, serpentiner, läskiga ljus
Mysig Halloween
Halloween med mysig filt, bok och pumpa!

Fira Halloween på (spök)kontoret!

Låt oss på BSC se till att kontoret blir riktigt otäckt för en dag eller kväll! Vi dekorerar det till att likna ett äkta spökslott (eller varför inte förlägga festen på ett riktigt?) och ordnar med både hemskt god mat, skrämmande bekväma transporter och minnesvärda (!) överraskningar för er och era kollegor!

Halloween figur
Halloweenfest med spöktema

Välkommen att kontakta oss! 

Var inte rädda (…) att kontakta oss om ni vill prata monster, bokning, vill ha mer info eller priser! Skicka ett mail till hello@bsc.se så hörs vi snart!