DAGS FÖR HALLOWEEN!

Den 31 oktober är det äntligen dags igen för årets kusligaste högtid – Halloween! Den stora högtiden för oss modiga och, ok, lite barnsliga…
Nu blir det temafester på stan och i stugorna, och efter en lång tid av restriktioner och isoleringar är denna – höstens enda högtid – verkligen värd att fira! Att det dessutom går mot mörkare tider gör det förstås både extra mysigt och kul!

BSC hjälper er med de roligaste aktiviteterna, de läskigaste presenterna och det bästa höstmys-rys-et! Med vårt BSC Delivery står vi gärna till tjänst och levererar både läskiga och mysiga presenter inför dina kunders och medarbetares kusliga höstkvällar! Men låt det inte stanna vid presenter i år! Ha en temafest, boka in en kuslig spökfrukost eller ordna en monsterlunch på kontoret! Får vi välja? Då anordnar vi en läskigt trevlig AW där vi dekorerat era lokaler – eller någon annans – till oigenkännlighet, serverar fingermat (!) och ser till att hösten får en riktig avspark till sist.

Halloween - för oss som är lite barnsliga

Historien bakom Halloween

Ordet Hallowe’en är en skotsk variant av All-Hallows-Eve och kan spåras tillbaka till 1550-talet. Högtiden infaller den 31 oktober och har sitt ursprung på Irland och delvis i Skottland. Via de många irländska emigranterna under 1840-talets nödår landade firandet sedan i USA. Till oss började traditionen anammas först i början av 90-talet, men vissa påstår att Halloween faktiskt uppstod i samband med kelternas kontakt med vikingarna! Mer om Halloween på Wikipedia! 

Bus eller godis i era Halloweenpaket?

Trick or Treat?

Ska era halloweenpaket innehålla Bus eller Godis? Eller ännu hellre, både och? Utlys en tävling och låta oss skicka ut en härlig låda som innehåller bland annat snacks, pumpa, sked, kniv och värmeljus till era medarbetare. Alla får göra sin egen läskiga halloweenpumpa varpå röstning (och garanterat många skratt!) får avgöra vem som gjort den hemskaste insatsen och därmed förtjänar ett fruktansvärt (bra) pris!

Fler förslag på halloween-boxar:

  • Varm filt, lykta med läskigt motiv, godis för höstkvällen hemma.
  • Blombukett med halloweentema och en låda choklad.
  • Pumpa, godis, läskig mask.
  • Hell-o-vin (eller kanske hello-vin?): djävulsmask och rödvinflaska!
  • Godishink i form av en pumpa + skräckmask.
  • Olika pumpor + receptbok för goda höstmiddagar.
  • Skräckpocket, värmeljus och filt.
  • Filmcheck/biobiljett (nyttjas helst för en skräckis, förstås) och de klassiska tillbehören godis och popcorn!
  • Halloweenballonger, bordsdekor, serpentiner och läskiga ljus.

Fira Halloween på (spök)kontoret!

Låt oss på BSC se till att kontoret blir riktigt otäckt för en dag eller kväll! Vi dekorerar det till att likna ett äkta spökslott (eller varför inte förlägga festen på ett riktigt?) och ordnar med både hemskt god mat, skrämmande bekväma transporter och minnesvärda (!) överraskningar för er och era kollegor! Passa på att återses under lättsamma former och få samtidigt något att minnas och prata om länge framöver…

Välkommen att kontakta oss! 

Var inte rädda (…) att kontakta oss om ni vill prata monster, bokning, vill ha mer info eller priser! Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail till hello@bsc.se så hörs vi snart!