VIP-hyllan på Lustiga Huset eller hela tivolit?

Rulla ut röda/gröna mattan framför er egen VIP-entré och ge gästerna ett magiskt mottagande. På Gröna Lund finns massor av möjligheter att skapa event för kunder och medarbetare, deras familjer och alla andra som är viktiga för ditt företag. Ett gott skratt frigör bra energier och stärker dina relationer!

BSC och Gröna Lund
BSC hjälper företag med arrangemangen på Gröna Lund både för färdiga paket/upplägg eller om det gäller specialarrangemang. Kontakta oss för bokning och förslag.

BJUD PÅ EN VIP-DAG / HELDAG
En egen VIP-dag öppnar fantastiska möjligheter att underhålla dina gäster och partners, skapa VIP-känsla, goodwill och en svårslagen exklusivitet runt ditt varumärke. Attraktionerna står till ert förfogande hela dagen och dessutom får ni möjlighet att tematisera delar av parken samt nyttja Stora Scen.

MAGIC HOURS – HYR GRÖNA LUND FÖR 2 TIMMAR
Ta chansen att erövra parken under några magiska och inspirerande timmar nästa år. Använd förmiddagen till att skapa en oförglömlig upplevelse för ditt företags kunder eller medarbetare där ni har exklusiv tillgång till parken och dess attraktioner.

OFÖRGLÖMLIG KONFERENS
Vad sägs om att anordna en spöklik middag inne i House of Nightmares eller att anlända till Gröna Lund i helikopter. Ingenting är omöjligt och vi skräddarsyr din konferens efter just era behov.

VIP MED EGEN ENTRÈ
Hälsa dina gäster välkomna via en helt egen entré! Vi öppnar, enbart för er, en egen VIP-entré under ordinarie öppningstid. Möjlighet att smycka entrén i företagets färger och former. Antal deltagare: 300-1000.

DANSBANAN
En luftig dansbana med scen och dessutom under tak. Låter inte det som ett perfekt ställe att hälsa dina gäster välkomna på? Passa på att servera frukost, brunch eller en drink. Ligger i anslutning till VIP-entrén. Antal deltagare: 100–300 personer för mingel med ståbord.

AFTER WORK
After Work med pirr i magen! Ta med medarbetarna på en hisnande åktur efter jobbet. Och varför inte låta familjen följa med? Innehåller allt som en vanlig after work gör – samt en hel del ovanligt. Antal deltagare: Från 100 personer och uppåt. Tid: Måndagar, tisdagar och onsdagar från kl 17 till stängning.

VIP-HYLLAN PÅ LUSTIGA HUSET
Med utsikt över Saltsjön och halva tivolit är detta en utmärkt mötesplats för uppstart av kvällen eller uppsamling mellan aktiviteter. En variant är att gå halva Lustiga Huset, kliva ut på VIP-hyllan och ta en drink för att sedan återvända till Lustiga Huset. Avsluta med en flygande matta ut. Passar bra för fördrink med enklare tilltugg. Antal deltagare: 30–70 personer för mingel med ståbord.

GRÖNA LUNDS-TEATERN
Gästspela på anrika Gröna Lunds-teatern som rymmer många olika mötesmöjligheter. Här möts ni bland traditioner från 60-talsrevyer och kända artister som Beatles och Marlene Dietrich. Projektor och duk, pentry och loge/omklädningsrum. Antal deltagare: max 180 personer.

OKTOBERFEST HELA SÄSONGEN I BIERGARTEN
Mitt i parken pågår Oktoberfesten hela säsongen med tysk öl och en meny inspirerad av Tyrolen. Den självklara avslutningen på en lyckad 5-kampskväll eller för en fördrink eller middag i samband med er aktivitet. Liten scen, sittplats under tak. Antal deltagare: 250 sittande.