Dystra tider?

Det härjar ett elakt virus på stan. Det är inte längre riktigt lika tilltalande att besöka stora restauranger eller att förflytta sig till främmande eventlokaler. Vi har full förståelse för detta. Fler och fler av våra kunder efterfrågar hjälp att anordna sina evenemang på hemmaplan. Här har vi massor av erfarenhet och hjälper gärna till! Låt oss bistå er med catering – eller rent av förvandla ert kontor till en bistro!

Catering för ALLA tillfällen

Vi kan ordna matleverans för alla slags tillställningar – frukostmöte, fest, affärslunch, kickoff, representation… Vi skräddarsyr och kompletterar maten med drycker, dekor, serveringspersonal, lokal, porslin, extra sittplatser, aktiviteter eller vad du än kan tänkas behöva. Faktum är att vi kan hjälpa er även med alkoholtillstånd och städpersonal!

Vad föredrar du?

Vill du ha maten i förslutna förpackningar, eller vill du ha en kock på plats med en gigantisk paellapanna och en tapasbuffé som får kontorslokalen att förflyttas till en uteservering i Madrid?

”Bara” en Libanesisk buffé eller ett komplett tusen-och-en-natt-tema med sittpuffar, tyger, brickbord, orientaliska mattor och färgglada lyktor som dekor? Inga problem.

Visa att du bryr dig!

En extraordinär frukostbuffé eller generös Afternoon Tea kan kännas bra att skämma bort personalen med i dessa tider. Eller varför inte avsluta arbetsveckan med en AW med egen bartender?

Vill du ha linnedukar och femarmade kanderablar till representationslunchen? Vi fixar det också.

Vi har ett stort nätverk med ett brett och högklassigt utbud av varierade catering. Vi kan garanterat hitta något som får ert kontor att hålla samma höga klass som restaurangen ni brukar skämma bort era kunder och anställa på!

Glöm inte att vi är vad vi heter. Business Service Club är ett serviceföretag för företag. Eller ett företagsserviceföretag om du så vill. Under de 33 år vi funnits har tyngdpunkten och de arrangemang vi bokar ändrats men en sak har förblivit den samma – våra kunders behov står i centrum och det är dem vi fokuserar på att tillgodose!

Våra leverantörer följer givetvis Folkhälsomyndighetens riktlinjer.