Upplev vrålet, kraften och stämningen på plats!

Formel 1 erbjuder klassiska och fartfyllda lopp året runt! Klassiker som Spanien GP, Monacos GP och Budapest GP är några av de mest prestigefyllda loppen.

Drömresa
Bjud med dina bästa kunder till en oförglömlig upplevelse eller ha resan som ett mål för att motivera medarbetarna. För den motorintresserade är det en dröm som besannas. Upplev vrålet, kraften och stämningen på plats! Har man en gång haft förmånen att uppleva ett race i Formula-1 så glömmer man aldrig denna hisnande fartupplevelse.

Bokning och priser
Vi erbjuder paket till F1-tävlingar över hela världen. Resan kan kombineras med konferenser, aktiviteter, restaurangbesök, guider etc! Kontakta oss med info om er grupp, antal personer och önskat lopp så återkommer vi med förslag och priser. Du kan till och med preliminärboka via oss – och ta beslutet något senare.

Exempel på upplägg för Spaniens Grand Prix:
Circuit de Catalunya är Fernando Alonsos hemmabana och Spaniens GP är ett av de populäraste Formel 1 racen. Det brukar vara en härlig stämning på loppet och tryck på banan och på läktaren. Barcelona som stad erbjuder mycket mera än Grand Prix – att ströva omkring på huvudgatan Las Ramblas är bara det ett minne för livet. Boende centralt och buss till banan både lördag och söndag.