ATT AGERA ÄR ATT KOMMUNICERA!

Hur vinner din organisation talangkriget och går stärkt ur pandemin genom att omfamna ett arbetsliv som har förändrats för all framtid efter coronapandemin?

Fotograf: Anna-Lena Ahlström
Fotograf: Anna-Lena Ahlström

Pandemin blev en tidsmaskin!

Pandemin innebar inte bara att vi började arbeta hemifrån vid köksbordet och från sommarstugan, vi satte oss också i en tidsmaskin som kastade oss till framtiden. Arbetslivet har förändrats för alltid – de företag som vill hänga med måste göra detsamma, både när det kommer till ledarskap och kommunikation.

Vilka krav ställs på ledare i en tid när vi arbetar mer decentraliserat?

Vad krävs för ett framgångsrikt ledarskap när självledarskapet plötsligt är här?

Hur bygger vi  företagskultur när det traditionella kontoret inte längre är centrum?

Och hur uppdaterar vi våra varumärken i en ny tid där berättelser och personligheter är allt?

I boken Corona Express har Per Schlingmann och Kjell A. Nordström nått en bred publik genom att beskriva pandemins varaktiga konsekvenser. I denna föreläsningen fördjupar sig Per Schlingmann i ett arbetsliv som aldrig blir sig likt igen och vad det får för effekter på ledarskap, medarbetarskap och kommunikation.

Mer om Per Schlingmann

Per Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv. Per är före detta statssekreterare, chefsstrateg och partisekreterare i Moderaterna, och de flesta känner till honom som en av personerna som spelade en central roll i förnyelseprocessen av Moderaterna. Per driver i dag sin egna kommunikationsbyrå och är en flitigt anlitad föreläsare. Han sitter i styrelsen för SOS Barnbyar och har utöver Corona Express gett ut fem böcker: Harpsund tur och retur (2018), I maktens öga (2017), Kommunikationskriget (2015), Urban Express (2014) som är skriven tillsammans med Kjell A Nordström samt Stå aldrig still! (2013).

Digital konferens

Vi på BSC skräddarsyr ett upplägg som är anpassat för ert företag och era önskemål. Tillsammans skapar vi ett sändningsschema som förutom Per Schlingmanns föreläsning kan innehålla representanter från er egen organisation, varvat med workshops och t ex tävlingar.

Vi samarbetar med Twenty Studios på Rådmansgatan 20. Här finns all teknik och kunskap för att göra en proffsig och engagerande sändning. Vi på BSC planerar, tar alla tekniska detaljer med studion, stöttar med innehåll och manus, regisserar och säkerställer sändningen på plats.

Vill du läsa mer om våra tidigare digitala sändningar och se några av våra referenscase? Klicka här!

Dags att se hur ni kan gå stärkta ur pandemin? Kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för fler förslag på hur vi kan hjälpa er anordna en oförglömlig föreläsning som gör skillnad! Skicka ett mail till hello@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart! Har ni några frågor om föreläsningen med Per Schlingmann – hör av dig till producent Svea Fröjd (svea.frojd@bsc.se) så berättar hon mer!