Extraordinära hemmakonferenser

För er som söker efter något extraordinärt utan att lämna Sveriges gränser, finns det en mängd unika och spännande destinationer att upptäcka. Landet är rikt på fantastiska destinationer som passar perfekt för företagsevent och teambuilding. Från avkopplande retreats vid glittrande sjöar till inspirerande konferenser i natursköna fjäll, kan svenska platser erbjuda en unik miljö som stimulerar kreativitet och samarbete. Nedan presenterar vi några av våra exotiska favoriter på hemmaplan som kan förvandla er nästa företagsresa till en oförglömlig upplevelse.

Låt kreativiteten blomstra bland vinrankorna

Djupt i Halland, omgiven av böljande vinfält och frodiga landskap, ligger en unik destination för avkoppling och inspiration. Här förenas tradition och innovation, och besökare kan njuta av smakfulla viner skapade av lokala druvor, medan den natursköna miljön erbjuder en perfekt bakgrund för både rekreation och affärsmöten. Värdskapet präglas av omtanke, där varje måltid bjuder på delikatesser från närområdet, noggrant tillagade för att lyfta fram de bästa smakerna. Den lugna atmosfären och de vackra vyerna gör det till en idealisk plats för att ladda kropp och själ, och skapa minnen som varar länge.

Svenska fjällen – En oas av inspiration och kreativitet

Oavsett årstid är fjällen en levande målning, där varje säsong bjuder på sina egna unika färger och upplevelser. Den spektakulära naturen utgör den perfekta bakgrunden för att stärka teamets kreativitet och sammanhållning. Här får arbetsdagar en ny dimension av klarhet och inspiration, medan kvällarna erbjuder rogivande stillhet under en stjärnklar himmel. Bo bekvämt och ladda kropp och sinne med goda smaker, ögonbedövande vyer och oförglömliga upplevelser.

Bli ett med naturen

Djupt inne i de svenska skogarna, där naturen möter modern design, ligger en unik anläggning som erbjuder en oförglömlig upplevelse. Här kan ni bo i sviter som svävar över marken, inbäddade bland trädens grenar. Varje svit är en arkitektonisk skapelse i sig och erbjuder en spektakulär utsikt över den omgivande naturen, vilket skapar en känsla av att vara ett med skogen. Aktiviteter som vandring, cykling och skoteråkning i den orörda naturen är bara några av de upplevelser som erbjuds. På kvällen kan man njuta av en lägereld under stjärnorna eller skåla på en privat terrass, omgiven av ljuden från skogen.

 

Hälsinglands Riviera

I snart 100 år har människor träffats och fröjdats i Hälsingland mitt bland blånande berg och böljande dalar. Konstnärer, skådespelare och företagsledare har hämtat kraft och inspiration här. Hälsinglands riviera är en anrik kurort och en kreativ mötesplats. Den makalösa kringgärdande naturen, god och hälsosam mat, spa med en rogivande utsikt ger ordet harmoni en ny innebörd.

Med horisonten som närmsta granne

Vackert beläget vid havet på Bjärehalvön, erbjuder denna anläggning en oas för både produktiva möten och avkoppling. Området är känt för sina spektakulära kustlinjer, frodiga gröna landskap och pittoreska byar som skapar en unik atmosfär. Här kan gästerna njuta av den friska havsluften och det lugnande ljudet av vågorna som mjukt slår mot stranden.

Den unika kombinationen av Bjärehalvöns naturskönhet, förstklassig service och en avkopplande atmosfär gör detta till en idealisk plats att ta med kollegorna.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss på hello@bsc.se eller via formulär nedan för mer detaljer kring ovanstående destinationer – eller om ni önskar ett annat upplägg, skräddarsytt för er.