Vi leder projektet från idé till mål.

Jubileum, invigning, produktlansering, mässa – oavsett vilken typ av event ni vill anordna, så kan du som beställare lita på att det händer spännande saker ihop med oss!

Dina behov är råvaran. Vi laddar den med energi, idéer, kompetens och samordning med underleverantörer. Vi avlastar dig genom att leda projektet från inbjudan till mål. Så att du kan vara säker på att kunder och medarbetare får en positiv känsla före, under och efter eventet.

Du får våra förslag presenterade i snygga och tydliga offerter, och du förbinder dig inte till något förrän du har bekräftat uppdraget till oss.

REFERENSER
Bli inspirerad av några av alla de events vi genomfört och läs mer om hur vi arbetar på sidan BSC Special Events

KONFERENCIER OCH INSPIRATÖRER
Höj nivån på ert event! En professionell konferencier guidar gästerna genom eventet och rätt inspiratör förgyller tillställningen.

UNDERHÅLLNING
Utifrån din budget och önskemål tar vi fram förslag och sätter guldkant på eventet med heta artister, DJs, coverband och trubadurer!

LOKALER
Vi lägger stor tyngd vid miljön som eventet ska vara i. Vad är det för årstid? Centralt och anrikt eller ultramodernt? Ska det vara naturskön miljö eller betongdjungel? Utomhus eller inomhus? Avskalat eller galet lyxigt? Röd plysch eller vit segelduk? Båt eller land, ö eller berg… Som du ser är möjligheterna obegränsade. Vi pratar igenom tankar och idéer med dig och tar fram passande förslag. Fångar något ditt intresse tar vi med dig på visning. Det är mycket lättare att planera när man ser vad man har för utrymmen att leka med.

TEKNIK
Vill ni köra events i flera städer samtidigt och vara uppkopplade on-line? Eller vill ni belysa fasaden på festlokalen på ett visst sätt? Olika typer av events har alla sina tekniska behov och utmaningar. Vi kan leverera all teknik du behöver, inklusive konferensutrustning, stora skärmar, kameraenheter, kreativa ljus- och ljudlösningar och kvalificerad sakkunnig personal.

MAT, DRYCK OCH SERVICE
Det ska alltid vara hög kvalitet på maten, tillagad med kärlek, oavsett prisnivå på eventet. Ibland passar det mycket bättre med ”enklare” mat och öl därtill, istället för dyra viner och champagne. Ska det vara ”topnodge” så ordnar vi det också.
Beroende på tema, syfte och budget tar vi fram en meny- och dryckesförslag som passar ditt event. Vi finns med under själva genomförandet och ser till att service samt kvalitet håller den nivå du satt.

PROFILERING
Det ska synas att det är ditt företag som står för arrangemanget. Må det vara rollups, banderoller, 3D logotyper i boxar, projiceringar på tak, vägg och golv eller servetter med er logga på.
Vi kan ta fram förslag från ballonger till projiceringar till fyrverkerier till frigolitfigurer. Allt är möjligt! Behöver du hjälp att komma på idéer så ge oss förutsättningarna du har så hjälper vi dig att komma på kostnadseffektiva och kreativa lösningar!

MÅLSÄTTNINGEN
Vad vill ni uppnå, vad vill ni förmedla till gästerna? Alla tycker det är roligt med fest, god mat och dryck, men när kvällen är över ska era gäster ta med sig det budskap som ni har förmedlat, färskt i minnet.
Är det kunder ni bjuder in för att ni vill öka försäljningen eller är det leverantörer för att ni vill knyta närmare samarbeten med? Eller är det kanske anställda som behöver motiveras eller en specifik produkt som ska lanseras? Oavsett så hjälper vi er att ta fram ett koncept som är utifrån era förutsättningar och önskemål.

PRICKEN ÖVER
”Det lilla extra”, t ex inbjudningar, drinkbiljetter, mm. Har ni verkligen tänkt på allt inför eventet? Vi har det! Låt oss hjälpa er med det där lilla extra så att ert event blir fulländat.