Preliminärboka hösten nu – snart kan det vara för sent!

”Hösten är en andra vår, där varje löv är en blomma” som Albert Camus (1913-1960) så klokt uttryckte det. Och eftersom vi blev mer eller mindre bestulna på våren 2020 känns det både lägligt och toppen att vi alltså får en till!

Många fick skjuta på de planerade fysiska möten och konferenser som skulle ägt rum den här våren. Väldigt många. Eftersom behovet av att träffas och få igång företagsamheten är större än någonsin kommer en viss lokalbrist uppstå när vi äntligen får grönt ljus att ses igen!

Det är alltså hög tid att preliminärboka hösten! Låt oss hjälpa er reservera de bäst lämpade platserna för att återses. Det är gratis att både omboka och avboka utifall omvärlden skulle vara skakig och vi följer alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten – plus lite till!

Business Service Care – VI RISKERAR INGENTING!

Nöjda kunder är ju alltid trevligt. Men vi hoppas och tror att våra är både kräsna och bortskämda! Vi lämnar inget åt slumpen utan går noga igenom och riskbedömer alla möten för att se till att säkerhet och distans kan hållas, inte minst i tider av Covid-19. Faktum är att vi åker ut med våra egna ”Business Service Care”-tejprullar för att markera avstånd om det behövs!

Business Service Care – vår försiktighetspolicy 2020

Det är av yttersta vikt att ni känner er trygga när ni samarbetar med oss, det gäller alltid och inte bara i dessa tider. Under 2020 utgår vi från följande checklista och policy för att säkra er, era medarbetares och kunders hälsa vid alla evenemang, konferenser, kick-offer och andra möten:

 • Fria av- och ombokningar
  Där respektive anläggnings regler tillåter – vi vet vilka som tillämpar detta, eller gör vårt bästa för att förhandla fram det! 
 • Se över förutsättningarna för evenemanget/storlek på lokal, antal toaletter, egen ingång osv
 • Kapacitet för tillfredställande handhygien (handtvätt med tvål och rinnande vatten eller om det inte går tillgång till handsprit)
 • Korta evenemangen där så är möjligt
  Helst inte vistas i samma lokal mer än två timmar. Ombyte förnöjer dessutom!
 • Begränsat antal deltagare
  Max 50 för närvarande.
  Vi ser till att antalet är anpassat till anläggningens kapacitet för att kunna hålla önskat avstånd vid alla olika tillfällen ett möte innebär.
 • Utomhusaktiviteter om det är genomförbart
  Förslag på utomhusaktiviteter som är givande, roliga och lärorika men som inte kräver närkontakt och där det är möjligt
 • Lämpliga aktiviteter (ej nära kontakt)
  Förslag på inomhusaktiviteter som är givande, roliga och lärorika men som inte kräver närkontakt
 • Undvikande av trängsel (vid ex insläpp av gäster, köer, bufféer, bardiskar)
  Klisterlappar eller liknande (ca 35 x 35 cm) runt hela anläggning där det tydligt kommer framgå vart man kan stå. Vid entrén kommer det finnas instruktioner var och var hur man kan röra sig. Det gäller att vara tydligt och strikt men lika viktigt att det ska vara lustfyllt och minnesvärt!
 • Mat och dryck vid sittande bord
  Varannan-stol-principen. Alternativ kan vara dubbla ståbord och varannan-person-principen (här markeras det med klistermärken på golvet)
 • Tillrådliga transporter till och från evenemangen
  Vi ombesörjer egna bussar, taxis etc så att gästerna inte behöver transporteras med kommunala färdmedel om så önskas

Fånga lövblommorna!

Vänta inte för länge på bättre tider. “Hösten bär mer guld i fickan än alla andra årstider.” lovade Jim Bishop. Eller som det danska ordspråket säger; ”Den som sover på hösten svälter på vintern”.

Förresten är kanske lövblommor inte är så dumt, ändå?

Välkommen att kontakta oss! 

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du vill prata bokning, vill ha mer info eller priser! Skicka ett mail till bookings@bsc.se så hörs vi snart!