Kreativitet- och innovationsaktivitet

Att hitta rätt bland alla nya teknologier och förstå hur de kan tillämpas är få förunnat. Laser scan, artificiell intelligens, sociala robotar, blockchain, DNA-analys, exoskelett, kryptovaluta, biohack, smarta kontoret, IoT, augmented reality, chip i handen, etikmaskinen, industriell VR, food tech och så vidare…  Vad är det egentligen och framförallt – och vad är relevant?

Oavsett om digitalisering, innovation eller hållbarhet står på agendan så kan vi handplocka teknologier som stödjer syfte och mål med ert företagsevent!

Genom konceptet Digital Safari väcks nyfikenhet, experimentlusta och förståelsen kring vad framväxande teknologi innebär och kan användas till. Det är ett upplevelsebaserat koncept där deltagarna själva får prova, känna och klämma för att öka kompetensen runt framväxande teknologier.

Koncept och upplägg
Ett Digital Safari skapar en hög ”wow” och ”ahaaa” faktor och är ett event som inspirerar deltagarna att snacka teknologi, framtid och innovation med varandra och ger även inspiration till hur det kan tillämpas i den egna verksamheten.

Eventet är organiserad i ett antal olika stationer som bemannas av specialister och entreprenörer som är verksamma inom den aktuella domänen och arbetar med den dagligen. Därmed möjliggör vi ett djupare samtal kring branschpåverkan och framtidsutsikter vilket är centralt för förståelsen.

Gruppstorlekar
Formatet är flexibelt och kan göras för både små grupper och stora event och konferenser (10-700 deltagare). Standardupplägget omfattar 4 teknologier i 1 timme och en kortare introduktionsföreläsning om digitalisering och ny teknologi. Detta passar grupper upp till ca 120 personer.

Exempel på teknologier:
– Industriell Virtual Reality
– Artificiell Intelligens
– Robotik
– Augmented Reality
– Smart office och telepresence robotar
– Biohack
– Blockchain
– Kryptovalutor
– Internet of Things
– Chip implantat
– DNA analys
Och mycket, mycket mer…

Boka
Digital Safarins innehåll och relevanta teknologier tas fram med er och specialister från vår samarbetspartner – varmt välkommen att kontakta BSC för förslag och priser!