Boosta eventet med dekor

Ett event, en gala eller en scen blir så mycket mer med dekor! Vill du få till det där ”lilla extra” som blir pricken över i:et, hjälper vi mer än gärna till.

Rama in er middag med vackra blomsterarrangemang, gör scenen mer inbjudande med proffsig scendekor eller låt er monter tala till alla besökare med roliga lösningar som väcker uppmärksamhet genom snygg branding.

BSC Business Service Club kan vara med från planeringsstadiet att få fram önskad känsla som passar tillfället. Vad vill ni ha?

Karin Sullivan – eventdekoratör och projektledare

Karin Sullivan är vår specialist på dekor och branding av event – hon kan trolla fram en sagovärld till er premiär, förvandla ert kontor till ett vinterland eller få er logotype att diskret och elegant finna sin plats under galamiddagen. Karin arbetar också som eventprojektledare på BSC och kom till vår stora glädje ombord i april 2022. Här nedan ser ni några exempel på hur BSC Event kan hjälpa er att boosta eventet 2023.  Har ni frågor till Karin direkt så når ni henne här:  karin.sullivan@bsc.se.

 

 

Vi skapar scendekor och branding för större produktioner med mycket publik och stora ytor. På bilden från UC-dagen 2022 som BSC Event producerade.

Galamiddagar är något av vår specialitet – hur mycket elegans, hur kända underhållare, hur crazy vi kan gå är upp till er – men vi går gärna väääldigt långt om vi får…! Att duka med bilar är kul, men även mindre middagar och luncher får ett rejält lyft om vi får chansen att dekorera för er.

Det är i detaljerna det sitter! Vi hjälper även våra kunder med det lilla extra, det personliga och handgjorda. Firar ni framgångar i teamet? Har ni tagit guld? Låt oss hjälpa er att visualisera den uppskattning ni känner!

Teknik i all ära men hur kommer men igenom rutan? Hur får man det digitala eventet att gnistra och kännas på samma nivå som det stora TV-kanalernas sändningar? Hur fungerar dekor och 3D-bakgrunder? Vi vet! Våra producenter arbetar tätt samman med vårt dekorteam för bästa resultat – digitalt, hybrid eller live.

Tema tema tema – vi älskar temafester!! Tänk hur en fest kan starta långt innan eventet, redan vid inbjudan, bara det är värt väldigt mycket. Vi har minst tusen idéer för temat på ert event – och har ni egna idéer så längtar vi till att förvandla dessa till verklighet på er kickoff/middag/fest. Vi hjälper till med allt från rätt känsla på lokaler, underhållningen, dukning och dekor, entrén, inbjudningarna, goodiebagsen till den oförglömliga tack-för-att-du-kom överraskningen.

Varmt välkommen att kontakta oss för idéer och svar!