VÄLKOMMEN TILLBAKA!

Underbara augusti – nu är det äntligen dags för alla härliga höstaktiviteter!

Tillbaka på jobbet efter en fantastisk sommar, med fulladdade batterier och en förgylld minnesbank? Eller njuter du fortfarande av din semester? Oavsett vilket så är det nu det är dags att suga ur det bästa och sista av sommaren med alla ljumma ljusa kvällar, luncher utomhus och härliga grillmiddagar! Dessutom är det hög tid att boka in de bästa höstaktiviteterna för att kicka igång på allvar! Välkommen tillbaka till kontoret!

Den nya vardagen ser lite olika ut. Vissa välkomnas tillbaka till kontoret, en del fortsätter jobba hemifrån och andra försöker hitta en mix. Gemensamt är ändå det stora behovet av uppdateringar, avstämningar och att få ses igen. Fortfarande naturligtvis med stor hänsyn, omtanke och tillbörliga avstånd.

Vill du inte ha ditt event digitalt (dessa kan du läsa mer om här: https://bsc.se/blog/digitala-event) hjälper vi er så att höstens fysiska möten blir både trygga, minnesvärda och fantastiska! Vi vet vart ni kan sitta avskilt, vilka restauranger som erbjuder egen ingång och var ni sitter bäst under tak utomhus. Kanske vill ni anordna några spännande aktiviteter eller göra något teambildande ihop? Vi hittar lösningar för alla era önskemål och behov!

Det är dessutom inte lång tid kvar till jul! Se till att säkra era platser för julbord och julshower om ni inte redan gjort det så att ni inte blir utan när det är dags för årets sista höjdpunkt!

Annat där du bör passa på snarast är förstås att boka in höstens guldkorn med fotbollsmatcher och härliga utomhusaktiviteter! För att inte nämna de destinationer som ännu inte blivit överfulla av turism efter tidigare nedstängningar! Se nedan för de bästa höstaktiviteterna och våra högaktuella tips!

Hör av er till oss på hello@bsc.se om ni vill ha fler idéer, priser eller har några frågor!

NYA TRENDEN – SKOGSBADNING!

Nya trenden - Skogsbada!

Upplev naturens helande krafter med den nya trenden – Skogsbadning!

Låt naturen ge er en fantastisk gemensam upplevelse! Skogsbad (Shinrin-Yoku eller 森林浴) har sitt ursprung i Japan där det uppstod på 1980-talet som motvikt till stress och utbrändhet. Idag finns ett hundratal officiella skogsbadsskogar och fenomenet sprids fort över världen! När man skogsbadar fokuserar man på lugn och ”bada” i de sinnesintryck man får från skogen och dess lugnande atmosfär. Att skogsbada stärker både kropp och själ och sänker både blodtryck och halten av stresshormoner. Samtidigt får immunförsvaret en kick och humöret höjs.

Givetvis kan man gå ut och skogsbada på egen hand, men varför inte samla gänget och förhöja upplevelsen genom att anlita en professionell guide? Här får ni hjälp att sätta tonen, tips på bra platser och guidning genom olika övningar så att man lättare (och ja, snabbare…) hittar hittar lugn och återhämtning!

Varför inte göra ert skogsbad tillsammans på Utö där ni avslutar med en härlig te-ceremoni i skogen! Ät en fantastisk 3-rättersmiddag på värdshuset som om möjligt smakar ännu bättre efter tre timmars sagolik naturupplevelse… För att inte tala om hur skönt det kommer vara att övernatta i lyxiga dubbelrum eller hotellstugor i en vacker, avkopplande och energigivande miljö!

Vill du fördjupa dig i fenomenet skogsbad, forskningen och hur det fungerar så kan vi varmt rekommendera denna sida (på engelska): https://effortlessoutdoors.com/how-to-go-forest-bathing. Vetenskapens Värld (SVT) har också sänt en mycket sevärd dokumentär om skogen och naturens läkande effekter som du kan se här (fram till 17 dec): Vetenskapens värld – Frisk av naturen

SE SVERIGE – SPANIEN PÅ HEMMAPLAN 2/9!

Kvalmatch Sverige-Spanien 2/9 2021. En av de bästa höstaktiviteterna!Missa inte VM-kvalet till Fotbolls-VM 2022 då Sverige möter Spanien!

Ta plats på de allra bästa sittplatserna till VM-kvalet Sverige-Spanien, 2 september 2021 på Friends Arena då det svenska landslaget jagar en på en plats i Fotbolls-VM 2022, i Qatar! Bästa höstaktiviteterna för företaget är kanske dem där man får jubla ihop..?
Förutom matchbiljett och middag inför matchen på Quality Hotel Friends restaurang deltar också en fotbollsprofil vid middagen och delar med sig av sina tankar inför kvalmatchen. Det fruktade spanska landslaget är en motståndare Sverige är väl bekanta med och vi kan se fram emot en riktig rysarmatch!
18.00 serveras middagen och 20.45 är det dags för avspark!

Vill ni hellre heja hemifrån så kan vi naturligtvis se till att era medarbetare får härliga VM-kassar hemlevererade istället! De innehållande ansiktsfärger i gult och blått, sverigeflagga, chips, nötter, ölkorv, blågult godis och passande drycker…! Hör av er till oss så berättar vi mer!

GÖR EN MAGISK RESA TILLSAMMANS! 

Upplev magiska Island - en av de bästa höstaktiviteterna!

Ta med dina medarbetare på en oförglömlig resa till Island!

Under årens gång har vi gjort mängder med utlandskonferenser – faktiskt så många att vi startat egna resebyrån BSC Travel! Det har varit Kickoffer i Riga och Nederländerna, säljtävlingar och vinstresor till Israel/Jordanien, belöningsresor till Mallorca, konferenser i Dubai, temaresor (de är ju SÅ roliga!) med Game of Thrones till Split och James Bond till Skottland…

Ett av våra favoritresmål är ändå Island (vi har skrivit om Islands-resor tidigare – läs mer och se förslag på dagsprogram här!)! Detta ”Elden och isens land” med sina extrema geologiska kontraster är hem för både några av de största glaciärerna i Europa och några av världens mest aktiva vulkaner. På hösten bjuder detta vackra land på fantastiska färger och norrsken! Extra aktuellt är det naturligtvis just nu med vulkanutbrottet i Fagradalsfjäll som kan sluta i morgon (eller pågå ett par decennier…). Lättillgängligt bara några få mil från Reykjavik är det relativt säkert att bevittna – även på nära håll! Ett garanterat minne för livet!

Reykjavik är känt för sina vackra vyer, sin fantastiska gastronomi och omgivningen runt staden som bjuder på de mest häpnadsväckande upplevelser!
Med en av världens bästa guider – en äkta isländsk viking med passion för sin ö, mat och vin – blir resan oförglömlig, även om du besökt Island tidigare! Hemliga laguner, mat- och vinvandringar, vattenfall, historia och många skratt finns på schemat!

VI FINNS HÄR – INTE BARA FÖR ERA HÖSTAKTIVITETER!

Utöver de bästa höstaktiviteterna finns vi förstås här för att hjälpa er även med alla era andra arrangemang! Vi löser anmälningshantering, eventsidor, påminnelser, lämpliga plattformar och studios för digitala evenemang! Alltid med fokus på kvalité hela vägen fram till målet.

Dags att komma tillbaka på riktigt? Kontakta oss! 

Varmt välkommen att kontakta oss för fler förslag på hur vi kan hjälpa er få en sprakande start på hösten! Skicka ett mail till hello@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!