Låt AWn leva!

Man måste ju bara ÄLSKA alla evenemang som börjar på A… Ni vet, Afterwork, Afterski, Afterbeach osv… Det betyder att man först presterat och sedan får en belöning. Till och med Aftersun passar alltså in här (fastän det räknas förstås inte som ett evenemang riktigt?)!

Vi på BSC följer rekommendationerna och många jobbar just nu, liksom andra, på distans. Det stoppar oss dock inte från att ha en trevligt ihop! Faktum är att det känns viktigare nu än någonsin att göra något tillsammans efter en tuff vecka i dessa smått deprimerande tider!

Annorlunda AW

I fredags hade vi AW ”på jobbet” – var och en uppkopplad från sin vrå men med samma babbel (och bubbel) som vid våra ordinarie AW. Vi behöver ses och ibland bara koppla av när vi kopplar upp.

Vi planerar att köra en virtuell ostprovning framöver där vår ”favoritostis” tar med oss på en smakresa genom skärmen! Vi får ett varsitt paket hemlevererat fyllt av olika ostar och tillsammans, från olika platser, införskaffar vi nya smakupplevelser. Vi planerar också för en hatt-AW (hör av er om ni vill ha fler idéer på teman, här sjuder kreativiteten kan jag lova..!).

Roligast just nu?!

Just nu är kanske ändå vår Music Quiz Experience det roligaste man kan företa sig framför en dataskärm!?

Redan när gästerna kommer in på sidan via länken möts de av levande musik och efter en inledning/presentation av vad som ska hända börjar den… TÄVLINGEN. Musikern och showartisten Marcus Frenell leder denna härliga quiz och med hög energi och musikalitet bjuds det på underhållning och samvaro – på distans – under ca 30 minuter. Avslutningsvis koras och firas vinnaren storstilat, precis som sig bör i sådana här sammanhang!

Med drivande konversationer, livesång och musik, filmklipp och kluriga frågor och genom mobiltelefon och dator interagerar och engageras man ÄNTLIGEN med sina saknade kollegor igen!

Om de AWs som vi planerat in kommer kunna ske på kontoret eller sker hemifrån återstår att se. Men vi vägrar kapitulera och vi vägrar sluta träffas. Vi löser det!

Låt AWn leva och ha roligt tillsammans – även om det måste bli på distans!