Ett bekvämare sätt att resa

Fördelarna med Arlanda VIP-service är många. Den främsta är naturligtvis att du startar och avslutar resan med största möjliga komfort. Du vinner tid på att låta andra ta hand om ditt bagage och checka in medan du i lugn och ro kan koppla av i ett eget privat VIP-rum. Kaffe, te, softdrinks och snacks ingår.

Vill ni boka en grupp eller resa via Arlanda Airport VIP-service så kontaktar ni oss på BSC Business Service Club.

VIP-service vid avresa från Stockholm Arlanda Airport innebär:
– Du och dina gäster blir mötta i anslutning till VIP-entrén på Stockholm Arlanda Airport-separat från terminalerna och med möjlighet att köra ända fram dörren.
– Bagage, resedokument och incheckning tas om hand av en VIP-koordinator. Du som anländer med egen bil har dessutom möjlighet att boka förmånlig parkering i förväg.
– Du och dina gäster får tillgång till Airport VIP Service egen, separata säkerhetskontroll vid VIP-entrén.
– Om tiden tillåter tar VIP-koordinator hand om eventuell taxfreeshopping och moms-återbetalning åt dig och din gäst
– Möjlighet att koppla av eller arbeta i ett av våra VIP-rum medan vi tar hand om alla praktiska detaljer inför den fortsatta resan.
– I VIP-servicen ingår alkoholfria drycker, champagne, jordgubbar, kaffe, the, snacks ,frukt och fri tillgång till WI-FI
– Förutotm den lättare form av förtäring som redan ingår, går det bra att beställa ytterligare mat och dryck (VIP-rum 1 timme ingår)
– En VIP-koordinator bevakar din och din gästs resa och när det är dags att gå ombord blir ni körda till planet.

VIP-service vid ankomst från Stockholm Arlanda Airport innebär:
– I sällskap med en av våra VIP-koordinatorer möter du dina vänner eller gäster direkt vid gaten när de kliver av planet.
– Inom några minuter sitter ni bekvämt i ett VIP-rum, medan koordinatorerna tar hand om pass- och tullformaliteter. Lättare form av mat och dryck ingår, men det går också bra att beställa
ytterligare mat och dryck.
– Bagaget hämtas upp och transporteras till VIP-rummet.
– Vill ni stanna kvar för att hålla ett möte eller fira något särskilt ordnas ett rum till er (VIP-rum 1 timme ingår)
– När ni känner er redo körs den bil som du har beställt i förväg fram till entrén

VIP för grupper
Är ni en större grupp som ska ut och resa och vill passa på att samlas innan avgång på Arlanda? Kanske ni kommer med egen buss? Nedan gäller grupper upp till 100 personer.

– Ni möts upp i direkt anslutning till VIP-entrén – separat från de vanliga terminalerna och med egen säkerhetskontroll och med möjlighet att köra t ex en buss ända fram till entrén.
– Ni får en bekväm avresa med egen VIP-lounge innan avgång och ni kan koppla av med exempelvis champagne och canapéer, utan att behöva bekymra er om incheckning, bagagehantering eller passkontroll.
– Strax innan avgång ledsagas ni till utgång/gate.
– Önskas taxfree shopping så är detta en naturlig aktivitet innan ombordstigning.
– VIP-koordinatorer ser till att ni har det bra i er egna VIP-lounge.

Detta är ett utmärkt sätt att starta grupp- eller konferensresan.

Möt dina gäster vid planet. Unik service som bara finns på Arlanda!
Det finns även en unik möjlighet att välkomna dina gäster direkt när de ankommer till Arlanda eller redan vid planet. Denna fantastiska service är Arlanda exklusiva om att kunna erbjuda i världen, oavsett vilket flygbolag ni reser med. Perfekt för dig som vill möta din gäst direkt vid ankomst, på andra sidan säkerhetskontrollen

Transfer till/från Arlanda
Vi hjälper ert företag med transfern till och från flygplatsen.
– Bussar
– Affärslimo
– Möta ankommande med namnskylt
– Förbeställd taxi
– Taxi mot faktura