Res tillbaka till 1700-talets glansfulla epok! Antingen genom att själva prova på grunderna i sällskapsdansen, eller så ramar ni ert event/konferens med denna 1700-tals grupp och låter dem stå för uppvisning och tidsenliga kläder.Lär er dansa 1700-tals dans.
Dansa 1700-talsdans som självaste Gustaf III! Ni får prova på att dansa själva, och ni lär er inte bara danserna, utan även hur man förde sig på den tiden. Det gäller att föra sig graciöst och rakryggat!
Passa på att flörta lite med din danspartner och viska förföriska ord bakom solfjädern. Ni får även höra berättas om dansernas sociala funktion, kläderna och hur adeln och vanligt folk levde under detta vackra århundrade.

Som underhållning och inramning
Få en känsla av adeln vid Gustaf III:s hov och ta del av flärd, elegans och en och annan menuett. Gruppen som underhåller visar upp danserna man dansade då, t.ex. ståtliga menuetter, sprudlande gavotter och värdiga sarabander. Självklart klädda i tidsenliga kläder!

Låt er svepas med i denna tidsresa som passar utmärkt för kick-offen, som ett trevligt avbrott i vardagen, eller varför inte som ett annorlunda evenemang till möhippan eller svensexan?

Programmet kan skräddarsys efter era önskemål, kontakta oss för mer information!