DI Gasell till BSC Business Service Club!

Vi är så glada och stolta över att fått utmärkelsen DI Gasell i år!

Som vi kämpade på vårt företag när corona slog till! Tillsammans tvingades vi återuppfinna allt, inklusive oss själva. Och som vi gjorde det – idag har vi fått utmärkelsen DI Gasell som ett av de snabbast växande eventföretagen i Sverige! 😍✨
Vi valde att tänka nytt istället för att ge upp, och vi gick starkare ur krisen. Vi är så glada att våra fantastiska framgångar och stabilitet uppmärksammas av andra. 🌸🥇
Ett stort, stort tack till alla våra kunder och partners. Vi är så stolta över Gasellen! 🥂

Om DI Gasell

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.

Di Gasell handlar om att lyfta de personer och företag som vågat satsa på sin dröm, gasa på i tuffa tider och ta risker, genom att lyfta dessa företag och deras historier för att visa att allt är möjligt. Pandemi, kris, högkonjuktur eller lågkonjunktur – Gasells 25-åriga historia visar att Gasellföretagen står sig starka i alla tider.

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag.

Varje år arrangeras Gaselltävlingen – ett mästerskap i tillväxt, Sveriges mest prestigefulla entreprenörstävling där de mest drivna företagarna gör upp om segern.  Vi vill hylla företag som utvecklar och utmanar branscher, bidrar till ett starkt växande näringsliv och framför allt skapar fler arbetstillfällen.

digasell#gasell #eventgasell