Konferens i Marocko

Marocko– ett land fyllt av mystik och kontraster där tradition möter modernitet. När du vandrar genom de färgstarka marknaderna i Marrakech och förlorar dig i de vindlande gränderna i landets medinor, kommer du snart att förstå varför Marocko har förtrollat besökare i århundraden. Från de majestätiska Atlasbergen till de vidsträckta sanddynerna i Saharaöknen, erbjuder landet en storslagen naturupplevelse som är svår att hitta någon annanstans.

Föreställ dig att rida genom öknen på en kamel i solnedgången och sedan slå läger under den oändliga stjärnhimlen. Eller att vandra genom uråldriga kasbahs och stå i skuggan av historiska palats i städer som Fez och Essaouira, där varje sten bär på en rik kulturhistoria. För den äventyrlige finns det också möjligheter att surfa längs Atlantkusten eller utforska de karga, dramatiska bergslandskapen.

“Vi har precis avslutat ett fantastiskt event i Marocko, och vilken upplevelse det blev! Vår grupp fick njuta av allt från äventyr i öknen med buggy rides och magiska stjärnklara kvällar, till poolhäng, takfester och tävlingar i medinan. Vi provade lokal mat på marknaden, minglade med marockanerna och avnjöt otaliga delikatesser – för att inte tala om några drinkar i solen! Marocko är närmare än man tror, mer prisvärt än många andra destinationer, och erbjuder så mycket mer än bara Souken i Marrakech. Det här är en plats som verkligen har allt!” – Eszter Lazar, ansvarig BSC Travel

Här är några av anledningarna till varför en resa till Marocko är så speciell:

  1. Rik kultur och historia: Marocko har en lång och fascinerande historia som sträcker sig över tusentals år. Städer som Marrakech, Fez och Rabat erbjuder fantastiska arkitektoniska skatter och kulturella upplevelser, från livliga souker till historiska palats och moskéer.
  2. Mångsidiga landskap: Marockos natur är lika varierad som den är spektakulär. Upplev den oändliga tystnaden i Saharaöknen, vandra i de snöklädda Atlasbergen eller njut av den milsvida Atlantkusten. Oavsett vilken typ av naturupplevelse du söker, har Marocko något för alla.
  3. Unika upplevelser: Från att övernatta under stjärnhimlen i Sahara till att besöka de traditionella hamambaden, erbjuder Marocko en rad oförglömliga upplevelser. Dessutom kan du få chansen att delta i lokala traditioner, som en traditionell henna-tatuering eller en kameltur i öknen.
  4. Fantastisk mat: Marockansk mat är en fröjd för smaklökarna. Smaka på kryddiga taginer, nybakat bröd, couscous och söta bakverk, ofta serverade med en kopp traditionellt mintte. Matkulturen är en viktig del av resan och bjuder på rika och varierade smaker.
  5. En perfekt blandning av äventyr och avkoppling: Oavsett om du söker spänning genom att vandra i bergen eller vill slappna av på en vacker riad i Marrakech, så erbjuder Marocko något för varje resenär. Här kan du kombinera äventyr och avkoppling på ett sätt som skapar en perfekt balanserad resa.

Sammanfattningsvis är Marocko en destination som erbjuder en fascinerande blandning av äventyr, kultur, natur och gästfrihet – allt i en unik och exotisk miljö.

Förslag på upplägg:

Dag 1
Ankomst
Transfer till Beduin Camp
Incheck och egen tid
Välkomstmiddag under stjärnorna
Natt i Beduin Camp

Dag 2
Njut av magisk soluppgång i öknen
Frukost
Avresa mot stranden
Lunch vid havet
Gemensam aktivitet eller egen tid
Middag

Dag 3
Frukost
konferens
Sen lunch
Avresa till Marakesh
Check in
Middag

Dag 4
Frukost
konferens
Lunch
Egen tid
Avslutningsmiddag

Dag 5 – Hemresa
Hemresa

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss, skicka ett mail till hello@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!