VI SÖKER: PROJEKTLEDARE INOM EVENTPRODUKTION

Är du en erfaren, kreativ och väldigt duktig projektledare – som lika gärna talar engelska som svenska? Vill du leverera på topp, slå försäljningsrekord och ha jäkligt kul? Då ska du söka denna tjänst!

Om dig

Vi tror att du är en person som är van att leda projekt och ta fram tilltalande upplägg. Du har en utvecklad projektmetodik, är kreativ och duktig på att styra dina kunder. Du är en team player – men måste också kunna driva bollen själv och göra mål, dvs offerera och sätta kontrakten självständigt.  Du är social och har lätt för att knyta kontakter samt tillsammans med kollegor driva uppdrag framåt och slutföra dem. Du lockas av internationellt arbete – sett till kunder och arbetssätt. Du lär vara en driven och ambitiös person om vi gissar rätt.. 😉 .

Arbetsuppgifter

I rollen som eventprojektledare kommer du aktivt arbeta med att offerera och sälja in projekt, för att sedan projektleda dessa från ax till limpa tillsammans med en projektgrupp. Projektens storlek kan variera efter kunden, men kan innebära allt från ett mindre företagsevent för tio personer till ett större med många hundra deltagare. Likaså små och större events utanför Sverige. Du kommer även vara kundansvarig för en utvald skara kunder.

Formella krav 

-3+ års erfarenhet som projektledare
-Goda referenser från både kunder och personalansvariga
-Erfarenhet av projektledning från eventproduktion
-Erfarenhet och/eller utbildning inom digital eventproduktion
-Erfarenhet från marknad och reklam (meriterande)
-Erfarenhet från eventbyrå (meriterande)
-Dokumenterad försäljningserfarenhet
-Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift
-Ytterligare språkkunskaper (meriterande)
-Körkort B

Mer om oss

Eventbolaget BSC Business Service Club är en fullservicebyrå inom event, konferens, resor och middagar – med service på toppnivå. Grundat 1987, så en av Sveriges mest rutinerade partners. Vi har även dotterbolaget BSC Travel för produktioner av gruppresor utomlands på samma höga nivå som de svenska eventprojekten.

Bolagen omsätter tillsammans 44 MSEK (2019). Mer information: www.bsc.se

Vårt kontor ligger i ett tornen vid Globen/Avicii Arena med oslagbar utsikt över Stockholm. Vi arbetar mycket från distans.

Ansökan

Maila din ansökan till Kerstin Öhman, VD och ägare, kerstin.ohman@bsc.se