Konferera med Medelhavet som närmaste granne

Drömmer ni om en konferensresa till medelhavet där historia, kultur och naturlig skönhet sammanflätas till en inspirerande miljö?
Då har ni hittat rätt!

Grekland – Atens Riviera

Välkommen till Atens Riviera, en region som ligger tillräckligt nära storstaden för att betraktas som en del av den, men ändå upplevs som en egen värld. Drygt en timme från centrala Aten, erbjuder denna pittoreska kuststräcka en unik möjlighet att uppleva grekisk ölivsstil utan att lämna fastlandet. Atens Riviera är känd för sina blåflaggade stränder med kristallklart vatten och charmiga hamnstäder som erbjuder en blandning av modern lyx och traditionell grekisk atmosfär.

Föreställ dig en konferens som kombinerar professionell utveckling med oförglömliga upplevelser precis vid havet. På Atenska Rivieran kan du och ditt team dra nytta av vackra konferensfaciliteter samtidigt som ni omges av Medelhavets skönhet och Greklands rika kultur. Med anläggningar belägna precis vid det kristallklara vattnet, blir varje möte och presentation ett nöje. Här kan ni hålla fokus i inspirerande omgivningar, långt från vardagens stress.

Efter en dag fylld med produktiva möten är det dags att avsluta dagen med en lyxig galamiddag på stranden medan solen sakta sänker sig över horisonten. Bord dekorerade med eleganta dukar, levande ljus och blommor skapar en romantisk och sofistikerad atmosfär. Ljuset från lyktor och facklor lyser upp natten och reflekteras i havets vågor.

Låt dig svepas med av dofterna från autentisk grekisk mat, saftiga grillade lammspett och färska fiskrätter till krämiga tzatziki och hembakat bröd. När desserten serveras tar dansare plats på scenen som framför traditionella grekiska danser. Deras färgstarka dräkter och eleganta rörelser fångar essensen av grekisk kultur och historia. Deras energi och glädje är smittsam, och du kanske till och med frestas att själv delta i dansen.

Förslag på upplägg:

Dag 1
Ankomst
Lunch
Incheckning
Välkomstmingel vid poolen
Välkomstmiddag med tema: White Elegance

Dag 2
Frukost
Konferens
Lunchbuffé
Workshops med tema: A taste of Greece
Greek-Style galamiddag på stranden i solnedgången
Fest med DJ

Dag 3
Frukost
Konferens
Lunch
Avresor

Varmt välkommen att kontakta oss genom formuläret nedan eller på hello@bsc.se för att boka er nästa konferensresa!