JULEN 2022

Vi har koll på årets utbud och har MASSOR av förslag och idéer! Det vi vet är att populäraste datumen och jul-uppläggen går åt som smör i solsken. Alla vill ha julfest i år – ett gott råd är att vara blixtsnabb med bokning!

Vi hjälper er med ert julevent, oavsett om det gäller en skräddarsydd julfest, middag och julshow eller en julmiddag till sjöss eller på land. Av oss får ni kreativa förslag, hjälp med planeringen och genomförande – och alltid med service på toppnivå!

Kontakta oss för förslag via formuläret längst ned eller maila direkt på jul@bsc.se

Nedan finner du ett urval av förslag!

Så hur vill ni fira in julen i år?

“Allt du önskar kan du få…” sjunger de i Askungen och vi stämmer in i kören! Vi har nämligen mängder med förslag för jul 2022 oavsett om ni vill ha en stillsam julmiddag på en egen båt, se en sprakande julshow, gå på ett dignande lyxigt julbord, ha en mysig glöggprovning, eller kanske en försenad sommarfest med folkparkstema i era egna lokaler! Ni kanske till och med vill ta en gemensam efterlängtad resa utomlands i december? Vi löser det!

Hög tid att planera både konferenser och vinterns julfest! Som tur är så är vi på BSC mer än redo och står till ert förfogande! Som vanligt ser vi till att ni får de bästa förutsättningarna för att just ert evenemang ska passa er och era önskemål!

Nedan kommer lite idéer på hur ni kan fira in julen tillsammans med era kollegor! Kontakta oss på jul@bsc.se eller fyll i formuläret längst ner så kommer vi tillbaka till er med roliga förslag inför er efterlängtade julmiddag eller julfest!

VILL NI UMGÅS FÖR ER SJÄLVA?

julfest på egen båt - jul 2021

Julfest ombord på en egen båt

Kasta loss på en egen båt där ni är helt själva och kan njuta av er julfest i lugn och ro!
Med en julbordskryssning i Stockholms skärgård för ert privata sällskap njuter ni av den vackra miljön och den förstklassiga utsikten ombord medan skeppet kryssar fram i innerskärgården!
Boka med eller utan underhållning! Veganska alternativ finns!

PROVA GLÖGG TILLSAMMANS! Ses på en glöggprovning tillsammans – eller ha den på distans!

Vad är glögg egentligen? Och varför är vinet varmt? Glöggen eller glödgat vin har en fantastisk historia! Här får ni tillsammans med en glöggexpert prova 5 olika glöggsorter, en av dom är givetvis ”Årets glögg”. Naturligtvis bjuds det även på traditionella samt otraditionella tilltugg som smak-förstärkare!
Tips och råd delas ut tillsammans med ingredienser och recept för att göra er alldeles egna glögg då ni värmda vandrar hemåt!
Denna aktivitet går även att göra online.
Läs mer om våra olika provningar här – de flesta fungerar både live och digitalt!

JULBORD – PRECIS SÅ SOM NI VILL HA DET!

Jul 2021 - dignande julbord

Hur vill ert företag fira in julen tillsammans?

Vill ni gå på julshow ihop och njuta av härlig underhållning under ert julfirande? Eller föredrar ni en lyxig skaldjursbuffé? Kanske passar ett traditionellt julbord ombord på ett tvåplans eventhus på vattnet er perfekt? Eller vill ni fira på ett (eget?) slott? Ni kanske rent av skulle tycka det var roligt att få laga julmaten ihop i en skärgårdsvilla med härlig utsikt över Stockholms inlopp som en mysig aktivitet! Och vill ni husera i en igenbommad fabrik eller enskild källare för att avnjuta er julmiddag så löser vi det också!

Vi hittar helt enkelt ett alternativ till er – avsett om ni föredrar spektakulärt ojuligt eller om ni vill ha det mer traditionellt! Faktum är att vi har en hel ocean fylld av kreativa förslag och vi hjälper er gladeligen med genomförandet oavsett hur era önskelistor inför jul ser ut!

VARFÖR INTE HA ER EGNA DIGITALA JULKALENDER?

Julkalender för julen 2021

Alla älskar överraskningar – ge dem 24 stycken inför jul 2022!

Visst finns det något magiskt med att öppna luckorna i en adventskalender? Det ligger kanske i vårt DNA? Låt oss hjälpa er skapa er egna, interaktiva julkalender för julen 2022! Och i den här kalendern kan man INTE öppna luckorna i förväg… 🙂

Äntligen kan du få en egen professionell och välfungerande julkalender som är lätt att hantera, inklusive påminnelser via mejl, detaljerad statistik och vinnarhantering. Den är smidig, snabb och enkel att använda – och vi på BSC hjälper er med logistiken hela vägen! I luckorna kan det rymmas allt från juliga presenter från era leverantörer, härliga middagar, reklamprodukter, övernattningar, kassar och hemliga överraskningar. Bara er – och vår – fantasi sätter gränserna för julen 2022!

Kontakta oss så berättar vi mer om alla fördelarna med en egen kalender utöver de som nämns nedan. Bestämmer ni er i september får ni dessutom 10% rabatt!

Fördelar med vår digitala julkalender:

  • Automatisk dragning av vinnare om ni önskar.
  • Dragning dagligen, varje vecka eller i slutet av julkalendern.
  • Dagliga rapporter.
  • Påminnelser via e-post.
  • Hemsideintegrering.
  • Integrerad med Facebook.
  • Dela på sociala medier.

JULKASSAR 2022

Fjolårets succé – med årets nyheter!

Självklart fortsätter vi med förra årets storsäljare! Uppdaterat till 2022 års innehåll överraskar vi dina anställda eller kunder med värmande kassar som levereras direkt till dörren! Perfekt att avnjutas tillsammans under en digital träff eller som julklapp! Maila oss för innehåll och priser!

Gläd kollegorna och kunderna – bjud in till årets julfest! Kontakta oss! 

Ta hjälp av BSC inför julens evenemang. Vi har en ocean fylld av kreativa förslag och vi hjälper er med genomförandet för jul 2022 oavsett hur era önskelistor inför jul ser ut! Varmt välkommen att kontakta oss för både jul 2022 och möten innan och efter! Skicka ett mail till jul@bsc.se eller fyll i formuläret nedan så hörs vi snart!